Super Schoool werkt met een contributie. Reguliere basisscholen sluiten voor 249 euro per maand een membership af met Super Schoool. Basisscholen die lid zijn, kunnen voor alle ondersteuning, van coach, psycholoog tot leerkracht, bij één partner terecht. Super Schoool levert altijd de juiste specialist. Ons aanbod breiden we uit door de vragen die wij krijgen van iedere individuele basisschool. Dit aanbod bieden we vervolgens iedere basisschool aan.

Basisscholen die de contributie voor Super Schoool jaarlijks in één keer afdragen, betalen geen 12, maar 10 maanden. Basisscholen die de contributie via automatische incasso afdragen, krijgen een maand gratis. Zij betalen 11 maanden in plaats van 12.

Ben jij onze nieuwe aanwinst voor de community?

De reguliere basisschool kan voor diverse cursussen of inloopspreekuren aan ouders of opvoeders een (symbolische) eigen bijdrage vragen, waardoor de kosten voor de school aanzienlijk worden gereduceerd.

De website van Super Schoool is een besloten site. Aangesloten basisscholen en professionals krijgen een inlogcode voor de community. Zo creëren we een community voor en door members. Daarnaast kan Super Schoool zijn eigen groeitempo bepalen zodat het woord super bij elke nieuw aangesloten reguliere basisschool gewaarborgd is. Op deze manier organiseren we samen een omgeving  waar we wederzijds van elkaar leren als members van het concept Super Schoool.