Super Schoool is gestart vanuit passie om kinderen en gezinnen zoveel mogelijk te ondersteunen op de reguliere basisschool. Daarom kiezen we voor het communitymodel. Wij geloven dat basisscholen, ouders en kinderen behoefte hebben aan extra ondersteuning. Daarom willen we groeien op basis van resultaat en vertrouwen. We geloven niet in een groeimodel met specifieke producten. Wij vinden het belangrijker om echt te luisteren naar de vraag: wat hebben ouders en kinderen nodig? En hoe kunnen wij basisscholen zo ondersteunen dat ze voldoen aan die vraag?

Daarom is onze pay-off:

"voor en door tevreden members."

Wij geloven dat Super Schoool een daadwerkelijke behoefte in de markt vervult. Daarom gaan wij ervan uit dat als wij uitstekende service bieden, dit gedeeld wordt. Door reguliere bassischolen en door zorg- en onderwijsprofessionals. We vinden elkaar op onze community. Als de groei van Super Schoool het resultaat is van tevreden members, vindt Super Schoool dat pas echt reclame!

Specialisten die we inzetten bij Super Schoool werven we niet via advertenties. Ze worden aangedragen door professionals die al werkzaam zijn bij Super Schoool. Vanuit de gedachte dat de nieuw aangedragen specialist in het team past en een meerwaarde kan vervullen bij Super Schoool. Zo behouden we de community voor en door tevreden members.

Super Schoool organiseert spontane special events voor iedereen die de mascotte Super SOOOS in zijn bezit heeft. Zo groeit de kennis en het netwerk binnen de community en houden we de vaart erin! Dit kan variëren van een spontane barbecue op het strand om te socializen, het geven van lezingen van interessante sprekers om nieuwe kennis te delen. Ook ondersteunen we gezinnen thuis, voor als je alles al hebt, maar jij en je gezin nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken via Q-Life-Coaching.

Elke reguliere basisschool en iedere specialist die zich aansluit krijgt naast zijn eigen Super SOOOS mascotte, drie extra super SOOOSJES. Basisscholen kunnen deze weggeven aan andere reguliere basisscholen. En specialisten geven ze weg aan ervaren cluster-4 professionals die een superbijdrage kunnen leveren aan Super Schoool.

Geïnteresseerd? Laat je dan eens verrassen door een andere manier van kennis delen. Word ook onderdeel van iets groters dan alleen een opdrachtgever / klant relatie. Deel jij ook ons doel om kinderen en gezinnen de juiste ondersteuning te bieden waar zij behoefte aan hebben? Zorg er dan met ons voor dat zoveel mogelijk kinderen hun kansen en kwaliteiten benutten via hun eigen basisschool.

Zegt het voort ;-)!